watermerk logo Chiro Avelgem

Chiro Avelgem

verhuur

Wanneer is ons lokaal beschikbaar?

Algemeen

Onze lokalen zijn erkend als jeugdverblijfcentrum door de Vlaamse Gemeenschap, dit betekent dat jeugdwerkverenigingen voorrang krijgen om de lokalen te huren.

In de maanden juli en augustus worden de lokalen verhuurd in zes periodes van tien dagen voor bivakken tot 120 personen binnen (minimum 110p ) tegen €3,75/pers/nacht (prijs voor zomer 2025 - 2026).
De hemen zijn ter beschikking vanaf 14u.00 dag van de aankomst tot 13u.00 dag van het vertrek.

Ook tijdens het schooljaar (september-juni) kunnen grote groepen (min. 80 personen) de lokalen huren. Een weekend wordt verhuurd voor 2 nachten, op zondag vertrek voor 13u.00. De weekendhuurprijs voor 2024 is €3,25/pers/nacht, exclusief water, energie en afvalkost.

Groepen die de eerstkomende zomer bij ons op bivak komen, kunnen tegen speciale voorwaarden een weekend boeken.

Klik hier voor meer informatie over het lokaal: kostprijs, beschrijving, enkele foto's en plattegronden van het terrein en de lokalen.

Verhuurkalender


Boekingen voor de zomervakantie 2027 zijn mogelijk vanaf zaterdag 6 januari 2024, vanaf 13u.00.
Boekingen voor weekendverhuur in het volgende werkjaar kunnen pas vanaf juni voorafgaand aan het desbetreffende werkjaar.

Bekijk eerst de kalender om te zien of het lokaal nog vrij is voor de door u gewenste periode. Indien nog vrij, contacteer de verhuurder.